ΑΝΗΦΟΡΟ ΘΕΣ Η ΚΑΤΗΦΟΡΟ; ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΙΩΜΑ

ΑΝΗΦΟΡΟ ΘΕΣ Η ΚΑΤΗΦΟΡΟ; ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΙΩΜΑ;
Αδελφοί μου ο καιρός περνάει γρήγορα. Φτάσαμε στην Μεσοπεντηκοστή, στην Κυριακή του Παραλύτου! Ας καταλύσουμε την παραλυσία της ψυχής μας, η οποία προέρχεται από την αμαρτία όπως είπε και ο Κύριος στον παράλυτο και είναι η χειρότερη και ας κοιτάξουμε γύρω μας να δώσουμε το χέρι μας σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη την αγάπη μας, μετά από τα τελευταία γεγονότα που έφεραν τους συνανθρώπους μας σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Να γίνουμε μεγαλόκαρδοι. Όπως μεγαλόκαρδος ήταν και ο Προφήτης Οσιέ, που θα δούμε τη ζωή του στον νέο κύκλο μαθημάτων για τους προφήτες, που μέσα από την συνεχή συγχώρεση της άπιστης γυναίκας του, ήθελε να δείξει πώς θα συγχωρεθεί ο λαός του Θεού και συμβόλισε με την πράξη του αυτή τη στοργή που δείχνει ο Θεός στο λαό του. Στις πράξεις των αποστόλων θα δούμε τον Πέτρο να ανασταίνει τον Αινεία και την Ταβιθά στο όνομα του Χριστού μας! Ας διαλέξουμε λοιπόν την ευθεία Βασιλική οδό του Χριστού, με την συγχώρεση, με το να κάνουμε εχθρούς για το Χριστό και με τον φόβο πάντα να μην χάσουμε το δώρο που μας έκανε. Την αληθινή πίστη!!! Προφήτης Οσιέ.
Πρόλογος περί προφητών και αγάπη προς την άπιστη σύζυγο. 1-3. Πράξεις Αποστόλων 9 32-42.ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΙΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑΒΙΘΑ. Κατ. Ιωαν. 5 1-15. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ ΒΗΘΕΣΔΑ. Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 8 Μαϊου 2020. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail: [email protected]
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση: www.radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής.Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *